There was an error in this gadget

June 4, 2011

Pre-Wedding Photoshoot

hurmmm..where to start?hihih..still in the process of getting the blogging mood..maybe i wud start with my Pre-Wedding Photoshoot..:) disebabkan masing-masing gatal and teringin nak photoshoot, we decided to take some pictures for our so called Pre-Wedding day..:) because both of us busy with our daily work..we are thinking of having a simple photoshoot..we kinda fell in love with the scenery and the good environment.. sebenarnye berbelah bagi samada nak buat di Bukit Cerakah or FRIM..sebulan jugak fikir..hahaha..as refer to our photographer most of the area at Bukit Cerakah is under renovation..so tak banyak tempat yang chantek..:) and nak pergi dari one place to another mcm susah coz the distance is quite far..so kene naik van and such..fikir punya fikir ktorng pun decidelah buat dekat FRIM je..senang..dekat pun dekat plus dekat sana bnyk angle2 yang chantek..i think so lah..hehehe..so,here are some of the pictures..enjoy..weeeee~~
 

Photographer : Khairul Hakimin (LoveStoryTeller)
Model : MoKA & MBS
Theme : suka-hati.com
Prop: H2O love baloon, Cardboard & Mom's Fake Flowers














3 comments:

  1. cantik sangat!!! plg suka gamba korang duduk kat bench sama2 pegang tali belon tu looking at each other... so sweet.

    blk msia pun kitorang nk buat photoshoot ngan faiz :P nk romantik2 jugaklah :P

    ReplyDelete
  2. hehehee...gedik tak?hak3x...klu syigim buat photoshoot nak kacau lah..hahaha

    ReplyDelete
  3. comelnya rini...hehe

    ReplyDelete